Disclaimer

 

De inhoud van deze website, inclusief de tekst en informatie, afbeeldingen, illustraties, foto’s, video- en audio-opnamen, via de website te downloaden bestanden en de vormgeving van de website zijn beschermd onder de Auteurswet, de Databankenwet en/of andere toepasselijke wetgeving en mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eduseries mag niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt en/of opgevraagd en/of hergebruikt, tenzij toegestaan op grond van de toepasselijke wetgeving.

Eduseries streeft ernaar dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date is. Eduseries is niet aansprakelijk voor schade die direct of indirect is ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is gebruik van de website, in het bijzonder ten aanzien van databestanden, hardware en software van de gebruiker.

Op de website kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd is Eduseries niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden.
Lees hiervoor de disclaimer en het privacy statement van de website die u bezoekt.