Experts in onderwijsadvies met leertechnologie

Dr. Sylvia Peters

Dr. Sylvia Peters

Partner bij Eduseries - senior adviseur leertechnologie in onderwijs en opleidingen

Ik ben gespecialiseerd in advies, ontwerp en onderzoek bij het transformeren van opleidingen en cursussen waarbij gebruik wordt gemaakt van leertechnologie, zoals een learning management systeem. Ik geef strategisch advies en procesbegeleiding. Een kernactiviteit is samen met teams een herontwerp maken van opleidingen en cursussen via de methode Carpe Diem. Daarnaast verzorg ik workshops, presenties en trainingen op het gebied van blended learning en de methode Carpe Diem. 

Ik ben opgeleid tot orthopedagoog, neuropsycholoog en K&J psycholoog en heb vele jaren ervaring op het gebied van onderwijskunde. De afgelopen jaren was ik werkzaam bij de Universiteit Utrecht als docent Onderwijskunde bij Educational Sciences. Daar richtte ik mij op het gebruik van ict in opleiding en onderwijs binnen de masteropleiding. Als programmamanager heb ik grootschalige, landelijke professionaliseringstrajecten in het onderwijs uitgevoerd, inclusief onderzoek en ontwikkeling.

Behalve uit ons werk, haal ik inspiratie uit lezen en sporten – samen met anderen en alleen. Ik tennis bijvoorbeeld graag en houd ook erg van hardlopen door de natuur van Nationaal Park Veluwezoom.

 

Drs. Anneleen Post

Drs. Anneleen Post

Partner bij Eduseries - adviseur blended onderwijsontwerp

 

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van ontwerp en herontwerp van blended scholing en het gebruik van leertechnologie daarbij. Ik vind het enorm inspirerend om wetenschappelijk gefundeerde kennis, die zich heeft bewezen in de praktijk, te vertalen naar effectieve en efficiënte blended scholing die mensen uitdaagt en nieuwsgierig maakt.

Ik heb mij de afgelopen jaren binnen diverse organisaties beziggehouden met onderwijsvernieuwing en -ontwikkeling. Onder meer met de bèta-talenten van jonge kinderen bij het Platform Bèta Techniek, bij Kennisnet als redacteur van het wetenschappelijk magazine 4W en bij de VU binnen de Opleidingsschool in het voortgezet onderwijs. Ik bevond mij daarbij steeds op het snijvlak van wetenschappelijke kennis en toepassing daarvan in de praktijk. 

Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag buiten – zowel in het Nederlandse laagland als (hoog) in de bergen. Als sport doe ik al jaren aan langebaanschaatsen; om de conditie op peil te houden zit ik in de zomermaanden graag op de racefiets of ren ik door het bos.